Välj en sida

Företagsevent och kalas!

 

Fr o m november 2021 så utökas våra lokaler på Swedish Wine Center i Malmö till att rymma många fler gäster. Vi bygger ett stort och modernt kök och vår samling av viner blir spektakulärt! Detta ger oss möjlighet att arrangera era företagsevent med personalen, kunder och leverantörer men också kalaset om du bestämmer dig för att inte göra jobbet själv!

Vår nuvarande lokal kommer att kunna stängas till och då passar den bra till 20-40 personer beroende på vad för evenemang du vill ha. Är ni flera, ja då kanske hela vinbaren passar där vi har plats för 100-150 personer beroende på vad ditt event innebär.

Vi kan såklart erbjuda vinprovningar av olika slag, middagar från vårt eminenta kök, bufféer och plockmat, vin i alla kategorier och prisklasser och inte minst service av vår fantastiska personal.

Vi har inget fast pris, alla event och kalas är olika men dock så har vi minimidebitering för att du ska få egen tillgång till någon av våra lokaler. (Med egen tillgång menas att du får tillgång till lokal med vår mat, våra drycker och vår personal, du kan inte ta med eget.) Mindre sällskap kan du boka som vanligt i restaurangen.

Du ringer oss på Swedish Wine Center på 040-29 44 44 och frågar efter Jeanette, alternativt mailar in din förfrågan på vinbaren@swedishwinecenter.se!