Våra evenemang! 

 Vi arrangerar gärna vinprovningar med våra vinproducenter och leverantörer! Här nedan kan du läsa om de olika evenemang som vi planerar just nu, bokning gör du på länken intill. 
Här kan du även ta del av vårt Nyhetsbrev där vi ger dig en sammanfattande information om vad som händer på vinbaren vid kanalen!
Nyhetsbrev Swedish Wine Center Vecka 12

Sommarkalas med Svenskt vin 5 & 6 aug 17.00 – 22.00

Visst är vi väl sugen på ett kalas nu! Då fixar vi det på Swedish Wine Center den 5 & 6 aug då några av de bästa vinproducenterna av svenska viner finns hos oss!
Förköp 5 vinkuponger för 400kr på vår hemsida www.swedishwinecenter.se välj Vinkalas, köper du på plats kostar samma 500kr.
Du kan beställa en mingeltallrik med gott och blandat, önskar du även äta en hel måltid så bokar du bord som vanligt på vår hemsida. (tydligen så krockar det lite i bokningssystemet om du vill boka biljetter och bord, skriv i en kommentar på biljettbokning att du önskar bord så fixar vi det)
#swedishwinecenter #vinbarenvidkanalen #sommarkalas #svensktvin #mingel @vingardeniklagshamn @domansanana @lottenlundestate @kullabergsvingard är på plats med sina viner!
Kom, mingla, provsmaka, svara på frågor, ställ frågor, ät gott och gör detta till bästa kalaset! 

Ta med solen 🌞 och vännerna!

I samarbete med easyTableBooking.se