Våra evenemang! 

 Vi arrangerar gärna vinprovningar med våra vinproducenter och leverantörer! Här nedan kan du läsa om de olika evenemang som vi planerar just nu, bokning gör du på länken intill. 
Här kan du även ta del av vårt Nyhetsbrev där vi ger dig en sammanfattande information om vad som händer på vinbaren vid kanalen!
Nyhetsbrev Swedish Wine Center Vecka 12
Nyhetsbrev 29 aug

Festligt nyårsfirande på Swedish Wine Center med 1:a parkett till 12-slagets fyrverkerier och i samarbete med Malmö Live Nyårsgala ! In och boka din supébiljett med dryckespaket och nyårsgala på Malmö Live https://malmolive.se/program/nyarsgala-2022-med-malmo-symfoniorkester

Pris och bokningsvillkor hittar du på länken och bokning gör du här på vår hemsida.

Nyårsafton Inbjudan 2022

www.swedishwinecenter.se

Varmt välkommen!

Ost- och vinprovning med Carina Gavelin den 30 november!
Vad dricker du till osten? Väljer du alltid ett rött vin eller är du den person som vågar prova dig fram.
Den här kvällen tar vi fram 8 ostar och 4 viner, du provar 1 vin till 2 ostar. Vinerna vi provar är ett bubbligt, ett vitt torrt, ett rött torrt och ett sött. Carina Gavelin guidar dig genom kvällens ostar och viner!
595 kr per person inkl vin och ost.
Förbokning är nödvändig och det gör du via vår bordsbokning på vår hemsida www.swedishwinecenter.se
Anmälan är bindande och avbokning kan du göra fram till dagen innan utan kostnad. Vid anmälan betalar du en handpenning som dras av vid slutnotan. Vid avbokning senare än 1 dag innan evenemanget återbetalas inte handpenningen.
Notera att då vi inte längre har coronarestriktioner att förhålla oss till så kanske du får sitta bredvid annat sällskap.
Varmt välkommen!

 

I samarbete med easyTableBooking.se