Kom och hämta hem din mat!

Vill ni sitta hemma vid köksbordet och njuta av maten? Beställ maten på mail vinbaren@swedishwinecenter.se eller ring 040-294444 så kan vi förbereda och du kan komma och hämta.. 

Tyvärr så kan vi ju inte skicka med vinet till, men vi kan tipsa om vad du kan dricka till. Du kan dessutom gå med i vår grupp på FB SWC Vinvänner och där få tips och diskutera dina vinval, andras vinval m.m

Denna vecka kan du hämta följande:

Ett fat med surdegsbröd från St Jakobs Stenugnsbageri, ostar från Vilhelmsdal och chark från skånska gårdar
200 kr

Biff Tataki på dovhjortsfilé rostad vitlök, picklade senapskorn, majjo
150 kr

Rödvinsbräserad oxkind 150 kr

Pastramilax, syrade grönsaker och yoghurt 140 kr

Svartkål, gnocchi, ost, pumapafrön 100 kr

Veckans dessert 80 kr

Julbordet från Skivarps Gästgivaregård för Take Away på Swedish Wine Center!

Hämta julen hos oss!
fr o m 28 nov

Stort tack för alla beställningar på avhämtning av julmat. Vi har nu stängt för nya beställningar detta år!

Vi lagar maten på Gästgivaregården i Skivarp och packar den, du hämtar på Swedish Wine Center i Malmö och dukar fram på bordet hemma, värmer det som ska vara varmt. Du fixar smör, bröd, potatis och dricka själv. Njut sen av julens smaker!

Sill, ost och chark 245 kr per portion
2 sorters sill från våra egna inläggningar
Gårdsost från Vilhelmsdal
Ägghalva med majonnäs
Gravad lax med hovmästarsås
Pastramilax med syrade grönsaker och yoghurt
Julskinka med skånsk senap
Kalkonleverpastej gjord på kalkonlever från Toftebo med saltgurka
Rökt korv från skånska gårdar

Småvarma 165 kr per portion (Utlämnas tillagat men kylt)
Våra hemrullade köttbullar
Griljerade revben med sesam, ingefära och chili
Bakad rotselleri med friterad grönkål och majjo
Prinskorv
Vitkål med ättikssirap
Coleslaw på rödkål, ingefära och apelsin 

Efterrätt 60 kr per portion
Saffranspannkaka med mullbärssylt

Förbokning senast 7 dagar innan, större sällskap gärna tidigare. Vi erbjuder hämtning av julmat mellan 28 nov och 23 dec enligt överenskommen dag och tid för avhämtnin